Sunt Unibet foarte conștient de importanța derby-ului

unibet pageManchester City a pierdut mai mult de șase luni de invincibilitate pe parcursul săptămânii, dar se poate întoarce mâine la valul câștigător într-un meci foarte prestigios. Într-un derby foarte vizionat, el se Unibet confruntă cu un duel la Old Trafford împotriva …

Acesta va fi un duel pentru cele mai bune două cluburi engleze din acest an. Cetățenii au pierdut puncte doar în acest an și au un avantaj de opt puncte pe tabelul Red Devils.

Portarul Ederson este pe Unibet punctul de a-și face primul derby din Manchester. Echipa de vară de la Benfica din Lisabona sa așezat repede pe linia de bază și nu a ratat un singur meci în Premier League.

„Importanța Derby, eu sunt foarte conștient de asta. Este întotdeauna important să stați în fața competitorilor direcți, dar ne vom concentra pe munca ta și să încerce să fie acolo pentru a câștiga. Desigur că Unibet putem câștiga. Faceți toate jocurile în acel an am jucat, ne-am dus pentru a câștiga “, spune portarul brazilian.

„Am parcurs o dungă lungă câștigătoare și să încerce să-l extindă. Suntem conștienți cât de greu jocul va fi, este un derby. În opinia mea, meciul va merge cu aceeași Unibet concentrație ca întotdeauna, vom încerca să joace propriul lor joc și de a câștiga.“ a adăugat el.