Eric Dier pecsétje Unibet lenyűgöző visszatérését Németország ellen

A küzdelem története annyira valószínűtlennek bizonyult, hogy teljesen Roy Hodgson uralkodásának leghűvösebb félórás időszaka alatt elterjedt, ezért a nagyszerű események listáján automatizált helyet követel. Két hüvelyk, a világbajnokság győztesei Berlinben játszottak, Anglia válasza az együttlét szellemében Unibet szólalt meg. Hodgson megpróbálta előmozdítani és biztosítani egy olyan győzelmet, amelyet a 5-1 győzelemre általában fenntartott kedvességgel emlékeznek meg München egy teljesen más korszakból.Germany 2-3 Anglia: hogyan értékelték a játékosok Tovább…

Amikor Anglia képes ilyen előadásokra, nehezen érzi hirtelen hirtelen optimizmusot a csapat esélyeiről az euróban 2016.Németország még akkor is zörögni kezdett, amikor Eric Dier a döntő pillanatban a Harry Kane és a Jamie Vardy 71. percbeli helyettesítőjével indult el, amely a helyreállítást Unibet megkezdte és pánikolta Joachim Löw csapatát oly módon, történik. Hodgsonnak még van valami munkája a védekezésével kapcsolatban, de ez egy ilyen jellegű győzelem után válogathat, és amikor Kane és Vardy kiválóan élvezni tudják ezt a céget, úgy tűnik, a végletekig meglepő, hogy Hodgson elgondolkodik Wayne Rooney cipőjével a csapatába . Vardy célja különösen az volt, hogy egy improvizációs brillianyag mozogjon Nathaniel Clyne jobboldali keresztjében, nagy sebességgel, az álló lábáról és a félig rúgó mögül.Vardy csak két percen volt a pályán, és amikor 2-2 volt, akkor izgalmas volt látni, ahogyan Anglia többet akar. Dele Alli, aki a pálcika-szerű toll-elterjedéssel játszott, egy esélyt vetett egy kirakott hálóra egy hiányra, ami teljesen ki volt zárva a kijelző többi részével. Mégis, Anglia még mindig előlépett, minden szempontból támadt, és senki sem Unibet vitatta volna, hogy Dier fejlécét nem érdemelte ki, ugyanúgy, ahogy a közönség bejelentette, hogy a tömeg tudta, hogy három perc leállási idő lesz.Facebook Twitter Pinterest Roy Hodgson a németországi győzelemről: “Anglia még mindig folyamatban lévő munka”

Az egyetlen lehetséges csalódás az volt, hogy Anglia a 21. század egyik legvilágosabb előadása, póló és rövidnadrág kombináció kék zoknival és foltok a vállak, hogy kell rangja a legrosszabb készlet a csapat történetében. Mégis, Hodgson azt képzeli, valószínűleg elfogadja őket rózsaszín polka unibet mobil sportfogadás pontokkal, ha ez azt jelenti, hogy minden egyes mérkőzésen ezzel a bizalommal játszanak. A csapata olyan módon tépte fel a labdát, hogy túllépték őket, amikor Spanyolországban elhaladtak Alicanteban, novemberben.Szerencsétlen volt, hogy félidőben maradtak, és 2-0 pontosan nem Unibet volt pontos visszaverődése a játéknak, amikor Mario Gómez 57. perces fejléccel megduplázta a német vezetést.

Alli képes áttörni a középpályán volt kiemelkedő tulajdonsága, és a 19 évesnek hosszú utat kellett megtennie ahhoz, hogy megerősítse helyét a csapatban. Dier is elgondolkodhat egy rendkívül kielégítő mérkőzésen, még akkor is, ha részben bűnös volt, amikor Toni Kroos az első félidőben megnyitotta a pontozást, és Danny Rose, a Tottenham kvartett másik tagja, zökkenőmentesen csúszott Angliában debütált párbajban Thomas Müllerrel.

Az öröm közepette Jack Butland megpróbáltatással volt az éjszakában, aki könnyekben volt, miközben elhagyta a pályát egy hordágyon.Butland megdöntötte a bokáját, így egy egyszerű fogás szükségtelenül bonyolultnak tűnt, és a sérülése segített megmagyarázni, miért ugrott el Kroos lövése a közeljövőben. Dier egyáltalán Unibet nem tudta lezárni a Kroos-t, és a kár még rosszabb lett volna Angliában, szem előtt tartva, hogy Gómez a 27. percben megvert Butlandot, csak azért, mert helytelenül elutasította a zászlót.

Talán ez volt az egyetlen kitaláló lecke Hodgson új kísérleti unibet regisztrációs bónusz oldalára. Anglia jobban látta a jobb csapatot az első félidő nagy részében, de feltehetően két gólt lehetett szerezni félidőben.Mindig azonban jó egyensúly és kollektív megértés volt, amikor támadták, hogy nem állnak szemben a német védelem egyikével. Danny Welbeck sok problémát okozott Emre Cannek a jobb oldalon a német védelem oldalán, és hamar nyilvánvalóvá vált, hogy Alli teljesen kifogásolta, hogy olyan finomabb társaságban legyen. Hodgson tévesen hasonlítja össze a Bryan Robson-t – a modern játék már nem elég fizikai ahhoz, hogy az egykori angol kapitány hasonló-szerű változata legyen – de ez egy csodálatos megjelenítés volt a középpályán, ahol Jordan Henderson is volt az egyik hatékonyabb játékok.

Az egyetlen hosszadalmas aggodalom a Hodgson számára az lehet, hogy Anglia két gólt talál.Hodgson azt mondta, hogy támogatta volna Butlandot, hogy megmentse Kroos-t, ha nem lökte le a sérült Unibet bokát, de Anglia négy hátsó részén sebezhető volt. Sami Khedira átszeli a német második célt, de gyönyörűen súlyozott, de Hodgson észreveszi, ahogy Gómez Gary Cahill és Clyne között sodródott, hogy a fejlécét Fraser Forster, Butland cserejéhez vezesse.

Anglia kétségbeesetten akart gyors reagálással és három perccel később Kane a mérkőzés összetettségét egy szakszerűen megtett célponttal változtatta.Egy sarok lehullott a közelben, de Kane-nek nagy erőfeszítést és képességet kellett mutatnia, hogy átvegye az irányítást, elkerülje két ellenfelét egy csodálatos fordulattal, majd egy átlós lövést vezetett a távoli sarkába. Ezután szinte megdöbbentő volt hogy lássunk egy német hírnévvel rendelkező csapatot a gyors, lenyűgöző támadásokkal szemben. Vardy célja egy másik pillanat volt, amikor úgy érezte magát, mint egy képzelet trükkje, hogy nem is olyan régen dolgozott egy gyárban. Dier fejléce Henderson sarkából jött, és Lothar Matthäus később Alli-t írta le a játék kiemelkedő játékosaként. A játékot fejjel lefelé fordították, és Hodgson szerény volt, amikor nem akarta leírni a négy legjobb teljesítményét években felelősek. A bizonyítékok túlnyomóak voltak.Germany 2-3 Anglia: nemzetközi barátságos – ahogy történt!További információ