Jarolím on ottanut täyden edustajan ja haluaa liittyä Rosickyn kanssa

rooli kansallisessa valmentaja Karel Jarolím otti vasta maanantaina, mutta hän onnistui ensimmäisenä tutustumismatkan Sveitsiin ottelun Baselin maalivahti Tomáš Vaclík ja puolustaja Marek Suchy. Kiireinen ohjelma odottaa edelleen häntä vietäväksi Tanskaan viikonloppuna. Hän myös aloitti kanssa Unibet kapteeni Tomas Rosicky, joka harkitsee hänen seuraava tulevaisuudessa.

“Hitaasti rozkoukávám, työskentelevät seuran ja maajoukkueen on vielä jotain muuta.Toimistossa olen vielä tarvitaan paljon nezabydlel, että on niin paljon aikaa eikä “ sanoi haastattelussa verkkosivuilla jalkapalloliiton Tsekin Jarolím. ” Olen lopettanut ensimmäinen matka Sveitsiin viikko katselin toiminnassa “Puhuin henkilökohtaisesti Vaclekin ja Suchyn kanssa, jotka tiesivät olevansa hyvin psykologinen hyvinvointi. Basel on jo pitkään ollut edelläkävijä, hoidetaan ja ottelu Bern ja uskon, että te tuoda positiivista mielialaa ja maajoukkueen.Täyttävät esimerkiksi pitkästä aikaa Mara Suchy joka vuosi sitten Pidän hyvin nuori vedetään ensimmäinen joukkue Slavia oli erityisen nautittavaa, “ lisätään.

Toinen tapa odottaa Jarolím kuka jälkeen EM korvattu Pavel Vrba, jo Unibet mobiili vedonlyönti bonukset viikonloppuna. “lennän Tanskaan ottelun Midtjylland ja Filipa Novaka seppeleitä Kadlec. Haluan nähdä pelaajamme elävän ja tavata heitä. Oma työmäärä lähitulevaisuudessa vastaavat siis: Aion katsoa mahdollisimman paljon otteluita pelaajia, jotka ovat harkitaan ehdokkaita tulevista otteluista Armeniaa vastaan ​​ja Pohjois-Irlannissa, “ sanoi.

“Jos en ole stadionilla henkilökohtaisesti, meillä on tarpeeksi DVD-levyjä katsomaan.Tämä tietenkin pätee myös lähimmät kilpailijat: Olen kartoitettu useita otteluja Armeniassa, joiden kanssa se kilpailee alustavassa ottelut, ja tietenkin Pohjois-Irlannin, jota vastaan ​​aloitamme ajot, “ sanoi Jarolím.

Devětapadesátiletého valmentaja odottaa ennen ensimmäistä nimitys Unibet  valmistelevia ottelu Armenian, joka on määrä 31 elokuussa. Jarolím se on löydettävä seuraaja useita tukipilareista. Euro oli päättynyt Petr Čech Jaroslav Plašil Roman Hubník David Lafata ja David Limberský.

“Mikään näistä viisi pelaajaa, jotka eivät laukaise tunnin täysimääräisesti huomioon päätöksensä ja en aio taivutella joku muuttaa näkymää. Kaikki ovat edustaneet tarpeeksi edustusta, joka koskee lähinnä Petr Čechia ja Jaroslav Plašilia.Meidän täytyy keskittyä enemmän se löytää riittävän seuraaja ja jatka kohtuullisesti toimi, “ sanoi.

Epävarma on tulevaisuuden maajoukkueen kapteeni Tomas Rosicky, joka on Energybet vedonlyönti android puhelimella mestaruuden haavoittunut toistaiseksi päättänyt jatkaa. “Thomas, mielestäni, kaikki on auki, hän on edelleen virallisesti turha kommentoida. Sen Seuraava askel on seurata, mutta ensin Odotan hänen päätöksensä, “ Jarolím sanoi.

” Se on ylimääräinen pelaaja, olla hänen kanssaan riippuu monista muista tekijöistä – erityisesti terveyttä. Joten nyt on spekuloida jotain. Mutta en sano myös, että Tomas yhdistää ja olla yhdessä puhua, “ hän sanoi.