SC har behållit åtgärder som begränsar Champions League-överföringarna

UPC och andra leverantörer av kabel- och satellittjänster måste fortsätta att svarta ut Champions League-sändningarna på utländska TV-kanaler. Konstitutionella domstolen (USA) avviste idag UPC: s klagomål mot den interimistiska åtgärd som O2 Tjeckien begärde. De flesta av Champions League-matcherna har territoriell exklusivitet.

O2 erbjuder matcher på sin sportskanal. Endast en tisdagskamp Unibet sportspel på sverige kunde sändas av tjeckisk tv förra säsongen. Idag förändras ingenting i situationen, konstitutionella domaren Louis Ludwig David bekräftade journalisterna. “Konstitutionella domstolen har bekräftat att UPC: s processuella rättigheter inte har kränkts på något sätt.Han betonade också att UPC inte ger någon rimlig förklaring till det hela gör inte anspråk på att rätten att sprida sändningen matchar lagligt bör “ berättade CTK talesman för O2 Lucie Pecháčková.

” Vi fortsätter att betala interimistiska åtgärder och innebär att tittarna inte kommer att kunna utanför O2 för att titta på matcher Champions League, “ advokat Unibet sade UPC Jiří Matzner.

nekad konstitutionella klagomål påpekade särskilt att de interimistiska åtgärder inte korrekt motiverade .Enligt de konstitutionella domare men delvis åtgärdas denna brist på Appeal, High Court i Prag. USA ville också på grund av den formfel ingripa i komplicerade rättsläget, som varar i nästan ett år, och alla aktörer Unibet bestrida det i väntan på det slutliga beslutet respekteras.

“formfel antingen vanliga domstolarnas beslut inte var sådana att de inom ramen för en ‘bara’ interimistiska åtgärder orsakade sin författningsstridighet “ säger David.

en del av Champions League till tjeckiska publiken i det förflutna för att se på Energybet grund av UPC, liksom andra leverantörer av kabel och TV-sändningar, TV tog över Slovak STV1, ORF1 österrikiska eller tyska ZDF.Efter preliminär föreläggande UPC började under sändningen av fotbollsmatcher i Champions League på utländska kanaler začerňovat skärmen.

Situationen fortfarande ger endast en tillfällig åtgärd, inte en Energybet online betting erbjudanden dom i sak. Rättegången är utan motstycke, skådespelare tvist inte bara domstolen levererade sina synpunkter. “Vi säger att i princip att förmedla överföring av en annan TV som betalat för sändningsrättigheter, och inte inkräktar O2″ säger Matzner. Tvärtom insisterar O2 att UPC inte har några rättigheter att sända Champions League. “Medan O2 har ensamrätt för Tjeckien och köpte den auktoriserade innehavaren att UPC några rättigheter sända Champions League har inte anslutit sig till.Detta kan också verifieras från den officiella UEFA-webbplatsen, sade Pecháčková.