Slakteren har sluttet seg til ligaen i grunnsettet i mer enn et og et halvt år

Etter nesten fire måneder kom forsvareren Radim Řezník inn i konkurransen i det grunnleggende settet Victory Plzeň. Ligaen fikk enda en sjanse i åpnings elleve for første gang siden Unibet norsk bettingselskap november 2014 etter en overraskelse tegne en.. En med Praha Bohemians 1905, men kunne ikke være helt fornøyd

“Jeg er glad jeg fikk sjansen jeg var klar for et halvt år, men nå var det vanskeligere fordi jeg spilte et par uker skarp spillet. Selv om du øver, vil spillet ikke erstatte det.På slutten av det for meg var å se, men kanskje jeg gjorde uten problemer oppsto, “ sa Bek, som på feltet varte 70 minutter før den Unibet ble erstattet av midtbane Jan Kovařík.

Mens den siste liga duell før en lang pause tvunget av en alvorlig skade i høyre kne banen Jablonec mål besluttet om å vinne. 2: 1 mot Bohemians å angripe mye heller være stille og prøvde å ansvarlig utføre defensive plikter “jeg er sikker på at det kan være mer fremover. Vi hadde ingen grunn til å passere en overraskelse til Milan (persille) eller meg en pause.Ikke bare jeg, men alt vi kunne i kveld for å sette mer og rive kampen på vår side, “ sa disappointedly.

På samme måte vurderes Butcher ytelse også Unibet trener for Pilsen Roman Pivarník. ” Det tok enda mer støtte side med persille i første halvår. Den venstre side var mer aktiv og gir et bedre slutt pass. Selvfølgelig ikke, men det var ikke en lett kamp, ​​og det er synd at hans lagkamerater ikke hjalp at resultatet for oss var gunstig, og han kunne mentalt mer løft, “ sa devětačtyřicetiletý coach.

Plzeň i den nye sesongen ikke kan komme til å skyte Energybet norske bettingsider komfort.Hun har spilt fire kamper og har scoret mer enn ett mål i første runde (i første runde vant Jihlava 2: 1). “Balon hold, men får ikke sjansen så mye som tidligere år. Vi har noen få sentre, enkelthendelser. Vi hadde en ganske standard situasjoner, men nei vi ikke,” leter etter årsaker slakter.

< p> Samtidig sa han at laget må bli vant til en Energybet  annen strategi for den nye treneren til Pivarník. “Treneren vil at vi skal handle mer mot angriperne, de har undertrykkelse, de får ballongen og de kan spille igjen.Kanskje det er noe annerledes enn før, men vi trenger å finpusse det å bli stadig bedre, “ Butcher sagt.

Han har også prøvd en 3-5-2, som Pivarník prøver å gjenopplive den offensive, noe som resulterte i Jihlava omsetning. “Bak brønnen må være andre er at treneren ønsker at vi skal bli strukket og ga på et innlegg fra høyresiden. Sparta prøver å spille for oss, snarere er det et slikt alternativ, snarere enn i liten grad på trening øvde. Vanligvis vi spiller 4-2-3-1, dette resulterte fra det faktum at vi ønsket å snu spillet på sin side, “ sa han.